Lackera om i Stockholm – Sollentuna Interiörlack

Att måla köksluckor eller som vi säger lackera köksluckor, innerdörrar, garderobsdörrar eller sin möbelgrupp ger en nytt och fräscht intryck samt förlänger hållbarheten till en rimlig peng. Att sen sätta på nya handtag i modernt snitt gör pricken över i:et!

Vi vänder oss till både privatpersoner som små till stora företag. Vi lackerar kök, garderober, innerdörrar men även butiksinredningar, mässinredningar, snickerier och möbler.

Vi har stor kapacitet så även snabbjobb erbjuds.

Vi på Sollentuna Lackering slipar bort färg som sitter dåligt, lagar gamla fuktskador och spacklar skavanker så att luckorna/möblerna får en bra grund. Vi grundar sedan med avsedd grundfärg en till två gånger beroende på vad som är nödvändigt. Vi finspacklar för att få yttersta finish för att sedan avsluta med en till två gånger topplackering i vald kulör. Vi avsynar jobbet och det som inte duger lackeras självklart igen!
 Jobbet tar oftast ca en vecka.

Alla jobb bokas i förväg, inget drop-in, så att vi kan ha fokus på just ditt projekt.
Självklart erbjuder vi även transport och montering!

Det finns luckor som inte är lämpliga att lackeras, därför är det bra om ni kommer förbi och visar upp en lucka så vi kan bedöma lämpligheten. Då får ni också en exaktare kostnadsbild.

Givetvis kan vi erbjuda nya köksluckor till ett mycket bra pris.